Diensten

Een greep uit onze diensten

Bekijk onderstaand welke diensten wij kunnen leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of andere mogelijkheden.

Schoonmaak portiek & flatgebouwen

Wij zijn gespecialiseerd in het grondig reinigen en onderhouden van portieken en flatgebouwen. Onze diensten omvatten onder andere het vegen en dweilen van trappenhuizen, het reinigen van entrees, trapleuningen, deuren en andere oppervlakken.

Schoonmaak kantoorpanden

Van het grondig reinigen van uw kantoren en algemene ruimtes tot het streeploos wassen van uw ramen, wij zorgen ervoor dat uw werkomgeving altijd in topconditie verkeert.

Schoonmaak schoolgebouwen

Of het nu gaat om regelmatige schoonmaakbeurten of een grondige reiniging tijdens de zomervakantie, wij zorgen ervoor dat uw school er weer stralend uitziet wanneer de leerlingen terugkeren.

Schoonmaak woningen

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaker voor uw huis? Zoek niet verder, want wij staan voor u klaar. Ons team zorgt ervoor dat uw huis weer stralend schoon wordt.

Glazenwassen

Wij zijn gespecialiseerd in het zemen van ramen, zowel binnen als buiten, voor particulieren en bedrijven. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat uw ramen altijd helder en streeploos zijn, zelfs op hoogtes tot 15 meter.

Woningontruimingen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het ontruimen van uw woning, bedrijfspand, pakhuis of garage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud begraafplaatsen

Bent u de eigenaar van een graf en heeft u moeite met het onderhouden van de grafsteen? Of vindt u dat het jaarlijkse onderhoud van de begraafplaats niet voldoende is? Dan bieden wij de oplossing voor u.